Clay | Lohr Homes


This green project consisted of two units in the Brentwood area of Austin. Two condos, 2000 sq. each in the modern craftsman style to fit the neighborhood architecturally. With maximum use of space per McMansion laws and restrictions, we were able to achieve an open layout to create a feel of a residential home rather than a condo. Travertine tile, granite countertops and custom light fixtures made the home’s look rather unique and upgraded.

With ceiling height of 10 and 14 feet in some areas and open layout was our main focus for creating an open spacious structure. A large living quarters and a study in the kitchen allows our client to convene in the kitchen/living area and dining areas especially with a customized bar space. With water conservation tank in the back the front unit uses this element of Green living for irrigation of his front and back yard by preserving rain water.


512.560.5171 |

©2018 LOHR HOMES, All Rights Reserved